Uw eigen mobiele App!!

Pinnen vanaf je mobiel!

Eenvoudig pinnen vanaf uw Smartphone of Tablet voor een fractie van de prijs van een traditionele pin!
 

Kosten per apparaat: € 79,00
Kosten per transactie: 9,4 ct 

Goedkoop en mobiel pinnen

Via L-Software kunt u ook goedkoop en mobiel pinnen. Een normale pinautomaat kost doorgaans ongeveer 50 euro per maand. Voor veel kleinere bedrijven is dit een forse kostenpost. SalonWare biedt hiervoor een oplossing: Pinnen via uw smartphone of tablet met behulp van een eenvoudig Bluetooth apparaatje.

Hoe werkt het?
U schaft eenmalig voor slechts 79 euro een zogenaamde "Shuttle" aan. Dit is een apparaatje dat u kunt vergelijken met een calculator/identifier van een bank. Dit apparaatje verbind u op dezelfde manier met uw tablet of smartphone als u met een headset of ander Bluetooth apparaat doet.
Vervolgens download u de “Adyen App” uit de “Appstore” of via “Google Play”. U registreert deze app eenmalig met de accountgegevens die u ontvangen heeft en kunt vervolgens pinnen!

Adyen
L-Software biedt dit mobiele pinnen niet zelf aan, maar wij verwijzen u door naar onze partner Adyen. Adyen is een grote Payment Service Provider uit Nederland. Adyen is wereldwijd toonaangevend en verwerkt betalingen voor onder andere Groupon, Vodafone en KLM.

Prijzen
De kosten voor het pinnen zijn 9,4 cent per transactie met een minimum van 10 euro per maand. Voor een transactie betaalt u 10 euro, voor 100 transacties betaalt  ook 10 euro. Zodra u boven de 10 euro komt, betaalt u slechts 9,4 cent extra per transactie.
De aanschaf voor de Shuttle is eenmalig 79 euro als u dit via L-Software aanvraagt.

Korting
Wij hebben voor onze klanten een korting bedongen bij Adyen. Normaal kost de Shuttle 99 euro. Als u een referentiecode van L-Software meegeeft bij uw bestelling ontvangt u 20 euro retour. U betaalt in eerste instantie dus 99 euro, maar ontvang 20 euro retour van Adyen.

Aanvragen
Om goedkoop en mobiel pinnen aan te vragen vraagt u eerst een referentiecode aan via het formuliertje dat rechts staat. Het aanvragen zelf gaat rechtstreeks via Adyen. Wij hebben hier verder geen bemoeienis meer in. De referentiecode kunt u plaatsen in het veld “Description/Opmerkingen” in het tweede scherm van  de aanvraagprocedure.
Doorgaans ontvangt u uw Shuttle en de benodigde accountgegevens binnen 2 of 3 werkdagen.

Heeft u vragen over goedkoop en mobiel pinnen?
Bel Mark Wempe op 050 26 00 295 of mail naar info@l-software.nl

Documenten

Adyen stelt de volgende documenten met extra informatie beschikbaar:
  1. Algemene informatie
  2. Prijslijst
  3. Algemene Voorwaarden
  4. Quick start guide

Code aanvragen:

Vul het onderstaande formulier in om een referentiecode aan te vragen

Agenda
Agenda
Online afspraken maken
Online afspraken maken
Mobiele app
Mobiele app
Factureren
Factureren
Website voor uw rijschool
Website voor uw rijschool
Leerlingportal
Leerlingportal